Αυτονομία Θέρμανσης Σε Πολυκατοικίες

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Στο σύγχρονο σπίτι, το φυσικό αέριο αποτελεί πρωταρχική πηγή ενέργειας. Το μυστικό για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του είναι η ατομική χρήση από κάθε ένοικο. Τοποθετώντας εύκολα και απλά τον ατομικό σας λέβητα συμπύκνωσης αερίου MIRAI στο δικό σας διαμέρισμα, απολαμβάνετε απόλυτη ανεξαρτησία στη θέρμανση και ασύγκριτη οικονομία, χωρίς να αποφασίζουν άλλοι για εσάς.

Απολυτη ανεξαρτησια

Η εγκατάσταση θέρμανσης είναι προσωπική και όχι κοινόχρηστη, με αποτέλεσμα να έχετε 100% αυτονόμηση θέρμανσης και να κάνετε χρήση της με βάση αποκλειστικά τις προσωπικές σας ανάγκες και δυνατότητες, χωρίς να εξαρτάστε από οποιοδήποτε άλλο ιδιοκτήτη.

Ο ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ

Οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου MIRAI της RINNAI, με τη γκάμα επιλογών που παρέχουν καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Οι δύο βασικοί λόγοι που προτιμούν τους MIRAI πολλοί εγκαταστάτες φυσικού αερίου, κατασκευαστές κτιρίων, μηχανολόγοι αλλά και υδραυλικοί, είναι η αξιοπιστία λόγω της ποιότητας κατασκευής τους και το ισχυρό τμήμα service της italtherm το οποίο εξασφαλίζει άμεση αποκατάσταση σε περίπτωση βλαβών.

Οι δύο αυτοί παράγοντες είναι ο απαραίτητος συνδυασμός για να έχει μια συσκευή σταθερή και μακροχρόνια λειτουργία.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Στις περιοχές όπου δεν υπάρχει φυσικό αέριο, αλλά οι καταναλωτές επιθυμούν να έχουν τα παραπάνω πλεονεκτήματα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης τον συσκευών με υγραέριο.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείτε κατά κόρον σε πολλές περιοχές της Ελλάδας λόγω της εύκολης εγκατάστασης συστήματος υγραερίου. Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιούνται οι σύγχρονες συσκευές αερίου εξασφαλίζοντας πολυτέλεια και οικονομία σε όλους.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Με τη “γραμμή” του αερίου να είναι πλέον ακριβώς έξω από κάθε σπίτι, ο καταναλωτής ανά πάσα στιγμή μπορεί να προμηθευθεί και να εγκαταστήσει μια συσκευή αερίου εκσυγχρονίζοντας τον τρόπο ζωής και μειώνοντας το κόστος διαβίωσης (π.χ. κουζίνα, στεγνωτήριο).

 
 
[chimpy_form forms="1"]

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις και προσφορές για τους Επίτοιχους λέβητες Rinnai Mirai παρακαλούμε γραφτείτε στην παρακάτω λίστα.

Comments are closed.