Προφίλ

Ποιοι Είμαστε

Η italtherm είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών που προσφέρει στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας αποσκοπώντας στην βελτίωση της οικιακής και επαγγελματικής ζωής του 21ο αιώνα, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια. Μοναδικός διανομέας για την Ελλάδα της εταιρείας RINNAI CORPORATION του παγκόσμιου κολοσσού με έδρα την Ιαπωνία.

Στην italtherm το σύνθημα μας είναι “Ποιότητα, Καινοτομία, Ασφάλεια, Ειλικρίνεια“.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία που αντιπροσωπεύουμε είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την άριστη ποιότητα των προϊόντων που παράγει.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, η προστασία του περιβάλλοντος και η συνεχής βελτίωση των αποδόσεων με τις πιο καινοτόμες εφαρμογές της αγοράς είναι αυτό που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι πιστοποιημένα από την ευρωπαϊκή ένωση, CE, και διαθέτουν τις πιο σύγχρονες διατάξεις ασφαλείας.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Γιατί αρχή μας είναι οι καθαρές και διάφανες συναλλαγές σε ολόκληρη την διαδικασία των υπηρεσιών μας. Από τον οίκο που αντιπροσωπεύουμε μέχρι τους καταναλωτές μας αλλά και το ελληνικό κράτος.

Το εταιρικό μας προφίλ είναι άκρως επαγγελματικό και δίνουμε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες που αφορούν στην ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς και την τήρηση των υποσχέσεων που δίνουμε στους συνεργάτες μας.

Το επιπλέον όφελος που προσφέρουμε στον πελάτη μας είναι η βεβαιότητα ότι επιλέγοντας την italtherm, η μόνη του σκέψη θα είναι να “απολαύσει” τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στην italtherm, κάνουμε αυτό που λέμε

Με εκτίμηση,
ΟΛΒΙΝΟ ΚΟΣΣΙΟ
Διευθύνων Σύμβουλος

01234567890012345678900123456789001234567890
Ιδρύθηκε

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας?


Ακροπόλεως 70, Νέα Σμύρνη

(+30) 2109026005

www.italtherm.com

info@italtherm.com

Μείνετε ενημερωμένοι