Ζεστό Νερό Για Κομμωτήρια

Ιαπωνικοί Ταχυθερμοσίφωνες αερίου Rinnai Infinity

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ζεστό Νερό με ΕΣΠΑ

Ταυτότητα

Η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Rinnai. Μία Ιαπωνική πολυεθνική εταιρεία με περίπου εκατό χρόνια εμπειρία στη κατασκευή συσκευών που λειτουργούν με φυσικό αέριο ή υγραέριο.

Τι είναι ο ταχυθερμοσίφωνας αερίου infinity;
Οι επαγγελματικοί ταχυθερμοσίφωνες infinity της Rinnai είναι συσκευές που παράγουν στιγμιαία μεγάλες ποσότητες Ζεστού Νερού Χρήσης με την χρήση υγραερίου ή φυσικού αερίου.
Είναι υγιεινό το Ζ.Ν.Χ. που παράγουν οι ταχυθερμοσίφωνες;
ΝΑΙ είναι απολύτως υγιεινό, γιατί το νερό που παράγουν οι ταχυθερμοσίφωνες Infinity παράγετε στιγμιαία χωρίς την ανάγκη συσσώρευσης (μπόιλερ). Ο ταχυθερμοσίφωνας infinity δεν αλλοιώνει την σύσταση του νερού με το οποίο τροφοδοτείται. Φυσικά και εξαλείφεται εντελώς ο κίνδυνος εμφάνισης λεγεωνέλας.
Πόσο ζεστό νερό παράγουν

Οι επαγγελματικοί ταχυθερμοσίφωνες infinity μπορούν να παράξουν από 32 λίτρα το λεπτό συνεχόμενα και από μία και μόνο συσκευή (32 λίτρα το λεπτό σημαίνει 6 λουτήρες ταυτόχρονα ανοιχτούς).
Στον παρακάτω πίνακα μπορούμε να δούμε την ροή των μηχανημάτων όταν λειτουργούν σε συστοιχία.

ΑΡΙΘ. ΤΑΧΥΘΕΡΜΟΣΙΦΟΝΑΣ ΡΟΗ (ΛΙΤΡΑ/ΛΕΠΤΟ) ΡΟΗ (ΛΙΤΡΑ/ΩΡΑ)

1

32

1920

2

64

3840

3

96

5760

4

128

7680

5

160

9600

.....

.....

.....

25

800

48000

Συστοιχία 20 infinity 32i = 44.400 L/H Ζ.Ν.Χ. Τοποθεσία Camping Village ISULEDDA Costa Smeralda – Sardegna - Italia

Συστοιχία σε ταράτσα 15 infinity
32e = 33.000 L/H Ζ.Ν.Χ.
Τοποθεσία HOTEL OCEANFRONT Ισπανία
Μπορώ να ελέγξω την θερμοκρασία του νερού;
Ναι, βεβαίως στο βαθμό, στην ιδανική θερμοκρασία για να ΜΗΝ σταματήσει ποτέ η παραγωγή στην επιχείρηση σου, αλλά και για να μην σπαταλάς τόνους νερού. Σου εγγυόμαστε μια οικονομία πάνω από 50% σε σχέση με τα σημερινά έξοδα για ζεστό νερό.
Σε ποια θερμοκρασία θερμαίνουν το νερό;
Από τους 37°C έως τους 50°C με ακρίβεια βαθμού, δηλαδή 37, 38, 39, 40...49, 50°C από τους 50°C έως τους 85°C με διαστήματα 5 βαθμών, δηλαδή 50°C, 55, 60, .... 80, 85°C.
Αυτό πάντα σε σταθερή θερμοκρασία xωρίς αυξομειώσεις.
Χρειάζονται λεβητοστάσιο;
Όχι. Υπάρχουν μοντέλα που είναι κατασκευασμένα μόνο για εξωτερική τοποθέτηση, τα λεγόμενα τύπου Α3, αντέχουν στη βροχή και στην παγωνιά έως τους -20°C εγγυημένα από τον κατασκευαστή.
Που μπορούμε να τους τοποθετήσουμε;

Nαι, απόλυτα, για μέγιστη ευελιξία στην εγκατάσταση και ασφάλεια, έναντι μίας εσωτερικής εγκατάστασης σε λεβητοστάσιο με τον κίνδυνο συσσώρευσης φυσικού αερίου ή υγραερίου.

Εγκατάσταση συστοιχίας σε γυμναστήριο YAVA

Συστοιχία σε ταράτσα. Γυμναστήριο YAVA Αθήνα

Εγκατάσταση συστοιχίας σε ακάλυπτο χώρο βιομηχανίας στο Αγρίνιο
Συστοιχία σε ακάλυπτο χώρο βιομηχανίας. Αγρίνιο
Εντάξει, αλλά πώς κάνουν οικονομία;
Οι ταχυθερμοσίφωνες επαγγελματικού τύπου είναι συσκευές πλήρως αναλογικές, όπου η λειτουργία τους ξεκινάει από τα 2,5kw και σύμφωνα με την ζήτηση Ζ.Ν.Χ. φτάνει στα 53kw για ένα ταχυθερμοσίφωνα ή από τα 2,5kw έως τα 1.325kw σε περίπτωση συστοιχίας.
Με πιο απλά λόγια, λειτουργούν μόνο όταν υπάρχει ζήτηση ζεστού νερού. Μικρή ζήτηση ζεστού νερού, ελάχιστη και η κατανάλωση. Μεγάλη ζήτηση ζεστού νερού, μεγαλύτερη και η κατανάλωση. Όταν δεν υπάρχει ζήτηση δεν καταναλώνουν καθόλου για μέγιστη οικονομία.
Είναι Μεγαλύτερη η οικονομία σε συνδυασμό με ηλιακά πάνελ;
Ναι. Όταν το νερό από τον ηλιακό, έχει θερμοκρασία ίδια ή μεγαλύτερη από αυτή που απαιτείται στη βρύση, ο ταχυθερμοσίφωνας παραμένει σβηστός αποφεύγοντας οποιαδήποτε κατανάλωση αερίου. Όταν η θερμοκρασία του νερού είναι χαμηλότερη (π.χ. 45°C) από αυτή που απαιτείται στη βρύση (π.χ. 50°C), ο ταχυθερμοσίφωνας ανάβει και θερμαίνει μόνο την ποσότητα του νερού που απαιτείται, ούτε μία σταγόνα περισσότερο, και μόνο κατά 5°C που χρειάζονται, με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος. Η εφαρμογή μας χρησιμοποιεί όλο το Ζεστό νερό Χρήσης που παράγει ο ήλιος για την μέγιστη οικονομία στην χρήση και την γρηγορότερη απόσβεση της επένδυσης.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ (ΖΝΧ) ΣΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ.
Μπορει να επιδοτηθει απο το ΕΣΠΑ 2014-2020*

Σας προσφέρουμε τον πιο οικονομικό τρόπο παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης με ελάχιστες επεμβάσεις στο λεβητοστάσιο, που προσφέρει μια οικονομία μέχρι 70% των σημερινών εξόδων της επιχείρησής σας για ζεστό νερό και όλα με την χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Δώσε μου τον χρόνο να σου περιγράψω που φεύγουν τα λεφτά σου στην επιχείρηση σου:

Σίγουρα έχεις ένα ή περισσότερα μπόιλερ (θερμοσίφωνες) πάντα στο ρεύμα για την παραγωγή ΖΝΧ. Τίποτα πιο δαπανηρό. Είσαι αναγκασμένος να έχεις πάντα τα μπόιλερ γεμάτα ζεστό νερό, ακόμα και για ένα και μόνο λούσιμο.

Ξέρεις πόσο μεγάλη είναι η σπάταλη σε ενέργεια και χρήματα.Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις και προσφορές για τους Ταχυθερμοσίφωνες αερίου συμπύκνωσης Rinnai Infinity παρακαλούμε γραφτείτε στην παρακάτω λίστα.

Comments are closed.