Ζεστό νερό για ξενοδοχεία & camping

Αγαπητέ επαγγελματία,

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να εγγυηθεί την 24ωρη και απρόσκοπτη κάλυψη των αναγκών σε ζεστό νερό χρήσης, με την οικονομικότερη λύση, σε ένα θέμα που απασχολεί κάθε ξενοδόχο. Οικονομικότερη λύση και ως προς την αγορά του συστήματος αλλά και ως προς την χρήση μετά την αγορά.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους Επαγγελματικούς Ταχυθερμοσίφωνες αερίου (υγραέριο ή φυσικό αέριο) της RINNAI. H RINNAI είναι Ιαπωνική εταιρεία ειδικευμένη σε συσκευές αερίου και ηγέτης παγκοσμίως στην πώληση ταχυθερμοσιφώνων. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ξενοδοχεία Hilton μας προτιμούν. Η απόδοση των συγκεκριμένων συσκευών φτάνει έως τα 37 λίτρα το λεπτό, δηλαδή 5 ή 6 βρύσες ταυτόχρονα ανοικτές, από μία και μόνo συσκευή. Φυσικά μπορούμε να φτάσουμε σε παροχή ακόμα και χιλιάδων λίτρων με την τοποθέτηση πολλών συσκευών σε συστοιχία.

Η οικονομία επιτυγχάνεται για τους παρακάτω λόγους:

  • Στιγμιαία παραγωγή ζεστού νερού, όποτε το χρειαζόμαστε και όσο χρειαζόμαστε, χωρίς ανάγκη αποθήκευσης.
  • Καυστήρας τεχνολογίας "INVERTER". Αυξομείωση ισχύος ανάλογα με την ζήτηση.
  • Τεχνολογία συμπύκνωσης. Εγγυημένη απόδοση 105%.

Τουλάχιστον 30% οικονομία έναντι οποιασδήποτε εφαρμογής στην ήδη υπάρχουσα αγορά.

Με λίγα λόγια…

Η οικονομία κυρίως οφείλεται στην διαφορά μελέτης, κατασκευής και λειτουργίας ενός λέβητα και ενός επαγγελματικού ταχυθερμοσίφωνα.

Πιο συγκεκριμένα:

Κάθε ξενοδοχείο στην Ελλάδα, μικρό ή μεγάλο, με λειτουργία εποχιακή ή όλο τον χρόνο, έχει πάντα εκατοντάδες λίτρα ζεστού νερού αποθηκευμένα σε μπόϊλερ ανεξάρτητα από το εάν έχει επισκέπτες και πόσους. Φανταστείτε 1.000 λίτρα ζεστού νερού στους 70ºC πάντα έτοιμα μόνο για ένα ντους. Με τους επαγγελματικούς ταχυθερμοσίφωνες της RINNAI αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Μπορούμε να έχουμε ακριβώς την ποσότητα που χρειαζόμαστε όταν την χρειαζόμαστε. Φανταστείτε την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Η εταιρεία μας προτείνει τις παρακάτω λύσεις για κάθε τύπο ξενοδοχείου ανάλογα με τις ανάγκες, το ύψος της επένδυσης και τις απαιτήσεις σε ζεστό νερό χρήσης: