Αυτονομία θέρμανσης & ζεστό νερό σε πολυκατοικίες

Θέρμανση & ζεστό νερό με επίτοιχο λέβητα.


Δυνατότητα για μαγείρεμα και άλλες χρήσεις του φυσικού αερίου σε οικιακό επίπεδο.


Φυσικό αέριο σε κάθε κατοικία

Στο σύγχρονο σπίτι, το φυσικό αέριο αποτελεί πρωταρχική πηγή ενέργειας. Το μυστικό για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του είναι η ατομική χρήση από κάθε ένοικο. Με αυτόν τον τρόπο ο οικιακός καταναλωτής μπορεί ανά πάσα στιγμή να εξοπλίζει την οικία του με μια νέα συσκευή αερίου επωφελούμενος τα οικονομικά, περιβαλλοντικά και λειτουργικά του οφέλη (π.χ. κουζίνα, στεγνωτήριο ρούχων κλπ.).

Ο επίτοιχος λέβητας

Το πρωταρχικό μέλημα σε αυτό το νέο μοντέλο ζωής είναι η αυτονομία στη θέρμανση και το ζεστό νερό χρήσης, τα οποία επιτυγχάνονται με επίτοιχο λέβητα. Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου Sile, με τη μεγάλη γκάμα επιλογών που παρέχουν καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Από 23 kW έως 50 kW καλύπτουμε κάθε απαίτηση οικιακής θέρμανσης. Για το ζεστό νερό χρήσης, ανάλογως τη ζήτηση, υπάρχουν μοντέλα με αποκλειστικά στιγμιαία παραγωγή, με βοηθητικό μπόιλερ 3 lit για καλύτερη ποιότητα ζεστού νερού ή συνδυασμός ενσωματωμένου μπόιλερ μέχρι 58 lit. Όλα τα μοντέλα διατίθενται σε απλά ή συμπύκνωσης.

Η εμπιστοσύνη στο μηχάνημα

Οι δύο βασικοί λόγοι που προτιμούν τους Sile δεκάδες κατασκευαστές κτιρίων, αλλά και υδραυλικοί για ιδιωτικά έργα, είναι η αξιοπιστία λόγω της ποιοτικής κατασκευής τους και το ισχυρό τμήμα service της italtherm το οποίο εξασφαλίζει άμεση αποκατάσταση σε περίπτωση βλαβών.

Οι δύο αυτοί παράγοντες είναι ο απαραίτητος συνδυασμός για να έχει μια συσκευή σταθερή και μακροχρόνια λειτουργία. Για την προστασία από τα καιρικά φαινόμενα προτρέπουμε τον εγκαταστάτη στην τοποθέτηση του λέβητα σε γαλβανιζέ κουτί.

Περιοχές που δεν προβλέπεται φυσικό αέριο

Στις περιοχές όπου δεν υπάρχει φυσικό αέριο αλλά οι καταναλωτές επιθυμούν να έχουν τα παραπάνω πλεονεκτήματα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των συσκευών αερίου με υγραέριο.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται κατά κόρον σε επαρχίες της Ελλάδας λόγω της εύκολης τοποθέτησης δεξαμενών υγραερίου αντί πετρελαίου. Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιούνται οι σύγχρονες συσκευές αερίου εξασφαλίζοντας πολυτέλεια και οικονομία σε όλους.

Το μέλλον του φυσικού αερίου

Με τη "γραμμή" του αερίου να είναι πλέον ακριβώς έξω από κάθε σπίτι, ο καταναλωτής ανά πάσα στιγμή μπορεί να προμηθευθεί και να εγκαταστήσει μια συσκευή αερίου εκσυγχρονίζοντας τον τρόπο ζωής και μειώνοντας το κόστος διαβίωσης.