Αντιπρόσωπος Rinnai

Η δυναμη ενος ονοματος ανα τον κοσμο

fotosakuraok-rinnai

Η Rinnai Corporation, με έδρα στην Ιαπωνία, είναι αυτή τη στιγμή μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής συσκευών αερίου και η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ταχυθερμοσιφώνων στον κόσμο. Διακινεί πάνω από 2.000.000 ταχυθερμοσίφωνες infinity ετησίως και έχει αντιπροσωπείες σε όλο τον κόσμο: από την Ιαπωνία, την Κίνα και όλη την περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας μέχρι την Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία. Στην Ευρώπη είναι ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές ταχυθερμοσιφώνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ιταλία. Για την Ελληνική αγορά οι ιαπωνικοί ταχυθερμοσίφωνες της Rinnai Corporation είναι ένα μοναδικό προϊόν χωρίς ανταγωνισμό. Από τις αρχές του 2016 εισήγαγε στην ευρωπαϊκή αγορά και τους επίτοιχους λέβητες MIRAI.

Ιαπωνικη τεχνολογια …made in Japan

Οι επίτοιχοι λέβητες καθώς και οι ταχυθερμοσίφωνες κατασκευάζονται με την τελευταία λέξη της παγκόσμιας τεχνολογίας όπως διαμόρφωση της φλόγας από 4 kW ανάλογα με την απαίτηση της ποσότητας ζεστού νερού και προ-ανάμειξη μεταξύ του φυσικού αερίου και του οξυγόνου (αέρα καύσης) πριν την είσοδό του στον καυστήρα. Η προώθηση αυτού του μίγματος στον καυστήρα διαμορφώνεται συνεχώς από τον ανεμιστήρα που είναι τοποθετημένος πριν από το θάλαμο καύσης, ο οποίος τροποποιεί τις στροφές του ανάλογα με την απαιτούμενη ισχύ. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται υψηλά επίπεδα απόδοσης > 105% και μεγάλη οικονομία στη χρήση.

Τα καινοτομα χαρακτηριστικα …ενα μοναδικο προϊον για τα ελληνικα δεδομενα

Ο εγκαταστάτης μπορεί να εκμεταλλευτεί ένα από τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά και να δημιουργήσει μια προηγμένη και υψηλής ποιότητας εφαρμογή.

Αναφορικά με τους επίτοιχους λέβητες MIRAI, η δυνατότητα τοποθέτησης σε εξωτερικό χώρο (IPX5D), το προ-εγκατεστημένο αισθητήριο αντιστάθμισης, ο ουδετεροποιητής συμπυκνωμάτων, το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και ο διαχωρισμός των καμινάδων απαλλάσσουν τον εγκαταστάτη από πολλά προβλήματα.

Όσον αφορά τους ταχυθερμοσίφωνες, το πιο μικρό μοντέλο παράγει 17 lt/m (οικιακή χρήση) και ακολουθούν των 20 lt/m, των 28 lt/m και τα μοντέλα συμπύκνωσης των 26 lt/m και των 32 lt/m. Αυτό δίνει τη δυνατότητα υλοποίησης μιας εγκατάστασης πανεύκολα και σε ελάχιστο χρόνο, αφού οι ταχυθερμοσίφωνες Rinnai είναι τύπου Α3 – χωρίς πρόβλεψη και εγκατάσταση καμινάδας (διατίθενται και μοντέλα τύπου C) και με διαστάσεις όσο ενός κοινού ταχυθερμοσίφωνα.

Έτσι κομμωτήρια, αρτοποιεία, εστιατόρια, γυμναστήρια κλπ έχουν ατελείωτο ζεστό νερό τη στιγμή που το θέλουν, στη θερμοκρασία που το θέλουν. Χωρίς να χρειάζεται να συντηρούν μπόιλερ, όλη την ημέρα και κυρίως όλη την νύχτα, είτε το χρησιμοποιούν είτε όχι, σπαταλώντας ένα περιττό ποσό ενέργειας για να ανακτήσουν τη χαμένη θερμότητα.

Εφαρμογες υψηλων απαιτησεων …διεθνεις οργανισμοι

Οι πραγματικές όμως ικανότητες των ταχυθερμοσιφώνων infinity φαίνονται σε εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων όπως ξενοδοχεία, θερμαινόμενες πισίνες, βιομηχανίες κλπ. Τοποθετώντας τους σε συστοιχίες δημιουργείται ένας υπερσύγχρονος μηχανισμός θέρμανσης τεραστίων ποσοτήτων νερού, που “σκέπτεται” μεμονωμένα, αλλά και σα σύνολο ταυτόχρονα, αφού ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος ισομοιράζει τις ώρες εργασίας στα μηχανήματα και τους εξασφαλίζει ίση διάρκεια ζωής.

Rinnai Infinity & Ηλιακοι συλλεκτες …ο απολυτος ενεργειακος συνδυασμος (Υβριδικο Συστημα)

Στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να είμαστε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια. Η ηλιακή ενέργεια χρησιμοποιείτε αρκετά, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάποια ολοκληρωμένη λύση με την οποία ο καταναλωτής να εξασφαλίζει τη μέγιστη οικονομία. Συνήθως οι ηλιακοί θερμοσίφωνες συνδυάζονται με ηλεκτρικό, την πιο ασύμφορη μορφή ενέργειας.

Η λύση έρχεται από την Rinnai που αρχή της είναι η πλήρης εκμετάλλευση της ενέργειας. Οι ταχυθερμοσίφωνες Rinnai Infinity είναι η μοναδική συσκευή ταχείας παραγωγής ζεστού νερού με δυνατότητα να παρακολουθεί τη θερμοκρασία του νερού που εισέρχεται (έλεγχος νερού εισόδου 150 φορές/sec) και να επεμβαίνει μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Με αυτόν τον τρόπο συνδέουμε άφοβα τον ταχυθερμοσίφωνα σε σειρά με ηλιακούς συλλέκτες. Ο Rinnai λειτουργεί τόσο ώστε να φτάσει το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία εξόδου με απόκλιση το πολύ +/-1°C (modulation από 4 kW).

italtherm_slider4